Spoločnosť Flos ponúka krásny nový originálny dizajn od roku 2023: Stolná lampa Bilboquet v troch krásnych farbách

2. maijs 2024
Spoločnosť Flos ponúka krásny nový originálny dizajn od roku 2023: Stolná lampa Bilboquet v troch krásnych farbách
Talianskej dizajnérskej spoločnosti sa to opäť podarilo! V plodnej spolupráci s francúzsko-kanadským dizajnérom Philippom Malouinom vytvorila spoločnosť Flos nádhernú dizajnovú lampu s dokonalým konceptom, premysleným vzhľadom, interiérom orientovaným na použitie a udržateľným zložením, ktorá spĺňa všetky požiadavky na ideálny moderný zdroj svetla. Svietidlo Bilboquet upúta pozornosť svojím tvarovým vzhľadom: valcovým podstavcom a hlavicou lampy, magnetickým guľovým kĺbom a dlhým káblom v zodpovedajúcej farbe. To všetko sa dokonale spája v krásnej konštrukcii, ktorá je zároveň poklonom francúzskej loptovej hre bilboquet, ktorou je lampa inšpirovaná a od ktorej prevzala svoj názov. Guľový kĺb sa dá otáčať do všetkých smerov, čo umožňuje nastaviť hlavu lampy, a tak nasmerovať svetlo s maximálnou presnosťou. To je obzvlášť výhodné, pretože lampa poskytuje cielené, priame osvetlenie. Lampa je vybavená objímkou GU10, ktorá sa nachádza pomerne blízko svetelného výstupu na konci valcovej hlavy lampy, čo umožňuje, aby svetlo svietilo efektívne a účelne, vďaka čomu je lampa Bilboquet ideálna ako pracovná lampa alebo lampa na čítanie. Prípadne môžete nechať hlavu lampy smerovať k stene, aby ste získali príjemné nepriame akcentové osvetlenie.

Stolná lampa má krásny jednofarebný povrch, ktorý zdôrazňuje jej dizajnový vzhľad. Dodáva sa v troch rôznych farebných variantoch, pričom každý z nich má starostlivo vybrané tienidlo, vďaka ktorému ju ľahko začleníte do interiéru.

Dizajn lampy sa zároveň môže pochváliť recyklovanými materiálmi: hlava a podstavec sú vyrobené z recyklovaného polykarbonátu, ktorý je vedľajším produktom výroby papiera. Lampa je zostavená úplne bez použitia lepidla, takže všetky jej jednotlivé časti možno na konci životnosti lampy rozobrať a v budúcnosti znova použiť.

Všetky krásne varianty lampy Bilboquet od spoločnosti Flos nájdete práve tu!