Privítajte nový dizajnérsky tím All Star NINE

3. novembris 2023
Privítajte nový dizajnérsky tím All Star NINE
Na scénu vstúpila úplne nová značka špecializujúca sa na moderný interiérový dizajn a napriek svojmu mladému veku sa už môže pochváliť množstvom krásnych výtvorov, ktoré skrášľujú interiéry a zlepšujú každodenný život svojimi praktickými a aplikačne orientovanými návrhmi. NINE založilo v roku 2023 deväť kolegov z dánskej spoločnosti Nine United, ktorá stojí za viacerými známymi značkami, ako sú &tradition, Stellar Works a Verpan. Zakladatelia mali spoločný sen vytvoriť skutočnú paneurópsku dizajnérsku značku, ktorej základom bude udržateľnosť a použiteľnosť.

Základné myšlienky opisujú zakladatelia NINE ako sviežu priamočiarosť s ohľadom na použiteľnosť. Výrobky NINE sú navrhnuté tak, aby sa dali používať, vylepšovať, opravovať a recyklovať, keď už raz poslúžia svojmu účelu. V spoločnosti NINE sa k udržateľnosti pristupuje z holistického hľadiska, pričom sa berie do úvahy výroba, používanie, životnosť a všetko ostatné. Táto myšlienka sa premieta do ich dizajnov, ktoré sa vyznačujú krásnou jednoduchosťou a všetky pôsobia jednoducho, čo sa týka vzhľadu aj funkcie. Absencia skrytých detailov a nepriehľadných mechanizmov dodáva rôznym dizajnovým kolekciám od spoločnosti NINE otvorený a intuitívny výraz, vďaka ktorému sú ľahko prístupné a ľahko využiteľné v každodennom živote. Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti NINE a pozrieť si všetky jej nádherné dizajny, nájdete ich tu.


Značka sa špecializuje predovšetkým na domáce potreby a doplnky všetkého druhu, ktoré nájdete priamo tu.

NINE však ponúka aj množstvo krásnych modelov svietidiel. Najmä pokiaľ ide o závesné svietidlá, NINE má mnoho krásnych návrhov, ktoré boli vytvorené v spolupráci so širokou škálou renomovaných dizajnérov z celého sveta.

Pozrite si všetky svietidlá od spoločnosti NINE tu.