Prineste inovácie a udržateľnosť do osvetlenia pomocou Flying Závěsná Lampa od Made By Hand

10. aprīlis 2024
Prineste inovácie a udržateľnosť do osvetlenia pomocou Flying Závěsná Lampa od Made By Hand
Ak máte radi kreatívny a inovatívny dizajn, ktorý vyžaruje osobitosť a charakter, nová séria príveskov Lietajúca Závesná Lampa je určená práve vám! Vďaka mäkkým, organickým oblúkom, ktoré charakterizujú dizajnový jazyk lampy, a vznášajúcemu sa vzhľadu je jasné, odkiaľ pochádza jej názov. Vďaka 3D pletenému tienidlu vyrobenému s minimálnym plytvaním materiálmi a konštrukcii, ktorá umožňuje lampu rozobrať a recyklovať materiály, z ktorých je vyrobená, vyniká Flying Závěsná Lampa ako séria, pri ktorej sa udržateľnosť zohľadňuje v každej časti procesu.

Umelecké dielo od skutočného majstra dizajnu

Sériu navrhol v roku 2023 Boris Berlin, ktorý svojou istou rukou a zvedavosťou zanechal rozhodujúcu stopu v dánskom dizajne, čím sa zaradil medzi najinovatívnejších dánskych interiérových dizajnérov súčasnosti. V roku 1983 založil spoločnosť Boris Berlin Design a v roku 1987 spolu s Poulom Christiansenom založil spoločnosť Komplot Design. Spoločne formovali škandinávsku dizajnérsku scénu 20 rokov. V roku 2010 Boris Berlin spojil sily s Alexejom Iskosom v spoločnosti Iskos-Berlin a v roku 2017 sa vrátil ako sólista do spoločnosti Boris Berlin Design. Boris Berlin vníma dizajn ako spojivo v napätí medzi umením a inžinierstvom, výrobcom a používateľom, medzi rôznymi kultúrami, tradíciou a inováciou, racionalitou a intuíciou. Podobne ako chodec po lane, ktorý potrebuje veľmi napnutú líniu, aby udržal rovnováhu, je napätie medzi týmito polárnymi protikladmi podmienkou úspešného dizajnu.

Táto krehká rovnováha sa zreteľne odráža v lietajúcej Závesná Lampa, kde je každý milimeter nádherného dizajnu starostlivo zmeraný a vyladený tak, aby ladil s ostatnými. Lampa sa dodáva v troch rôznych veľkostiach, každá v štyroch krásnych farbách.

Pozrite si celú sériu svietidiel Flying Závěsná Lampa tu!