Preneste sa na vlnu prenosných bezdrôtových stolových lámp s prenosnou stolovou lampou Trip od spoločnosti Design By Us

15. novembris 2023
Preneste sa na vlnu prenosných bezdrôtových stolových lámp s prenosnou stolovou lampou Trip od spoločnosti Design By Us
Nádherná kombinácia štýlového dizajnu, kvalitných materiálov, flexibilného interiérového dizajnu a praktického osvetlenia je to, čo charakterizuje krásnu kolekciu osvetlenia Trip Portable od dánskej dizajnérskej spoločnosti Design By Us. Robustná konštrukcia tela lampy v kombinácii so širokým tienidlom a mäkkými okrajmi dodáva stolnej lampe umelecký, organický dojem pripomínajúci lesnú hubu, čo je dizajn, ktorý je už dlho obľúbený medzi modernými stolnými lampami.

Neobmedzená radosť z lampy v interiéri aj exteriéri

Prírodou inšpirovaný nádych je dobre zvolený, pretože lampa je bezdrôtová, takže si jej príjemné osvetlenie môžete užívať v interiéri aj exteriéri. Lampa má zabudovanú batériu, ktorá napája zdroj svetla LED. Súčasťou dodávky je nabíjačka USB. Po 9 hodinách nabíjania môže lampa svietiť minimálne 14 hodín, takže máte svetlo na celý dlhý večer. Intenzitu svetla možno regulovať pomocou troch nastavení, takže budete mať vždy to správne osvetlenie pre každú príležitosť. Trip Portable sa navyše môže pochváliť stupňom krytia IP44, ktorý chráni lampu pred vniknutím vlhkosti a postriekaním vodou.

Vybrané materiály a ručne vyrobený kvalitný dizajn

Praktické výhody lampy nádherne dopĺňa exkluzívny dizajn, ktorý nadchne aj tých najnáročnejších znalcov dizajnu. Robustné telo je vyrobené z pravého mramoru s individuálnym žilkovaním na povrchu, vďaka čomu je každá lampa jedinečná. Tienidlo je vyrobené z fúkaného skla, ktoré dodáva pevnému výrazu kamenného podstavca jemný a pôvabný nádych, čím vzniká harmonická a vydarená rovnováha.

Stolová lampa Trip Portable sa dodáva v množstve nádherných farieb, ktoré sa líšia odtieňom a podstavcom. Pozrite si celú sériu Trip Portable tu