Grafický dizajn, ktorý zachytáva a definuje interiér

12. janvāris 2024
Grafický dizajn, ktorý zachytáva a definuje interiér
Ak hľadáte flexibilný zdroj svetla so štýlovým dizajnom, ktorý vytvorí ucelenú miestnosť, nehľadajte ďalej: nové štýlové závesné svietidlo Lod od dánskej spoločnosti ferm LIVING ponúka efektívne osvetlenie s vysokou funkčnosťou a výrazným vzhľadom, ktorý zanechá trvalý dojem na všetkých prítomných. Dômyselný dizajn je usporiadaný tak, aby poskytoval maximálnu flexibilitu osvetlenia, a každý jeden komponent bol starostlivo premyslený s ohľadom na praktické aj estetické hľadisko.

Starostlivo vybrané komponenty, ktoré optimalizujú funkciu a formu


Názov závesného svietidla je dobre zvolený: Svietidlo je samotné tienidlo, ktoré sa spúšťa do miestnosti a šíri príjemné svetlo do priestoru pod svietidlom. Horné aj dolné tienidlá sú usporiadané okolo vertikálnej centrálnej tyče, ktorá zdôrazňuje jednotný dizajnový koncept. Horné tienidlo usmerňuje svetlo z troch svetelných zdrojov smerom nadol, zatiaľ čo spodné tienidlo zabraňuje oslňovaniu a namiesto toho rozptyľuje svetlo do všetkých strán v mäkkej a príjemnej žiari.

Vďaka dômyselnej konštrukcii, ktorá spája tienidlo s protizávažím pomocou kábla, možno výšku lampy nastaviť. Počas inštalácie máte tiež dodatočnú slobodu umiestniť lampu presne tam, kam chcete, pretože konštrukcia obsahuje aj dodatočný stropný držiak, ktorý určuje, kde bude tienidlo visieť. Tienidlo, stropný držiak, protizávažie, rozeta a kábel sú farebne zladené, čo dodáva celkovému dizajnu krásny zmysel pre štýl a súdržnosť. Spojenie kábla s ostatnými komponentmi zároveň vytvára grafický celok pomerne veľkého rozsahu, ktorý rýchlo upúta pozornosť pri vstupe do miestnosti.

Závesné svietidlo Lod je k dispozícii v modernom čiernom vyhotovení a v krásnej kašmírovej farbe. Obidve si môžete pozrieť tu!