Efektívne osvetlenie pre všetky miestnosti so sériou Asto Tube od SLV

29. aprīlis 2024
Efektívne osvetlenie pre všetky miestnosti so sériou Asto Tube od SLV
Všestrannosť a použiteľnosť išli u nemeckých majstrov v osvetlení zo spoločnosti SLV, o ktorej si môžete prečítať viac tu, vždy ruka v ruke s odolným a kvalitným osvetlením. V spoločnom úsilí vytvoriť kolekciu osvetlenia s možnosťami, s jednoduchým a uceleným dizajnovým konceptom, typmi svietidiel na každý účel a efektívnym, ale zároveň pohodlným osvetlením, ktoré bude používateľom pomáhať každý deň, sa zrodila Asto Tube. Kolekcia osvetlenia zahŕňa stropné, závesné a nástenné svietidlá, ako aj bodové svietidlá na povrchovú montáž, takže v nej nájdete vhodný model, či už potrebujete základné, doplnkové alebo akcentové osvetlenie. Svetlá si môžete vybrať s jedným alebo viacerými svetelnými zdrojmi a každý model sa dodáva v čiernej aj bielej farbe, takže svetlá môžete kombinovať a prispôsobovať svojmu okoliu.

Všetky svietidlá Asto Tube sa vyznačujú zjednodušeným dizajnom s obmedzeným množstvom detailov. Hlava svietidla má jednoduchý valcovitý tvar, ktorý vďaka žiarovkám LED GU10 vytvára sústredené osvetlenie v neoslňujúcom svetle. Minimalistický vonkajší vzhľad robí zo svietidiel Asto Tube nenápadný prvok v dizajne vášho interiéru, ktorý diskrétne splýva s pozadím a čo najlepšie osvetľuje vaše okolie. Tento typ dizajnu a kvality osvetlenia sa hodí najmä do moderných domácností so záľubou v jednoduchosti, ale možno ho úspešne integrovať aj do obchodných priestorov a iných komerčných zariadení.

Aby toho nebolo málo, tón svetla možno meniť prostredníctvom samostatných reflektorov, ktoré sa predávajú ako náhradné diely v rámci série Asto Tube. Tu si môžete vybrať medzi zlatým, strieborným, medeným alebo tmavofialovým reflektorom pre krásnu variáciu osvetlenia. Všetky moderné modely Asto Tube a náhradné diely nájdete tu!