Vneste život a radosť do moderných interiérov s novými farebnými sklenenými lampami od spoločnosti Cozy Living

13. maijs 2024
Vneste život a radosť do moderných interiérov s novými farebnými sklenenými lampami od spoločnosti Cozy Living
Mnohé súčasné moderné návrhy osvetlenia sa vyznačujú minimalistickou prísnosťou v dizajne a monochromatickými farebnými schémami v neutrálnych odtieňoch. To prispieva k čistému a sviežemu vzhľadu interiéru, ktorý však môže rýchlo pôsobiť chladne a neosobne. Majstri osvetlenia zo spoločnosti Cozy Living to chcú zmeniť a vytvorili sériu nádherných závesných svietidiel a stolových lámp s moderným vzhľadom, ale s úžasnou radosťou z farieb a hravého vzoru, ktorý vnáša do interiéru život a osobnosť.

Svietidlá sú dielom dánskej dizajnérskej spoločnosti Bahne pre Cozy Living, ktorá je známa svojimi nádhernými stolnými lampami a má osobitnú lásku k sklu ako materiálu pre svoje návrhy. Keďže lampy sú vyrobené z fúkaného skla, žiadne dve lampy nie sú rovnaké. Každá lampa má svoj vlastný výraz a jedinečná je aj farba skla, keďže sklo sa farbí ešte pred vyfúknutím do formy. Sklo sa preto môže líšiť aj hrúbkou. Sklenený materiál účinne vyrovnáva svetlo, aby mohlo svietiť bez oslnenia a rovnomerne na všetky strany. Keď sa svetlo zapne, farba a vzor pruhov ešte viac vyniknú, čím sa krásne zvýrazní dizajn a stane sa neoddeliteľnou súčasťou výzdoby interiéru.

Keďže sa opakujú rovnaké farebné zmesi, môžete závesné a stolové lampy ľahko kombinovať a vniesť tak do svojho konceptu osvetlenia štýl a ucelenosť.

Pozrite si všetky pruhované sklenené závesné svietidlá a stolové lampy od spoločnosti Cozy Living tu