VÝZNAMNÉ NOVINKY! Tri výrobky v obchode nominované na cenu BO BEDRE a Bolig Magazine's Design Favorites 2024

30. marts 2024
VÝZNAMNÉ NOVINKY! Tri výrobky v obchode nominované na cenu BO BEDRE a Bolig Magazine's Design Favorites 2024
S veľkou hrdosťou vám môžeme prezradiť, že v našom obchode máme tri výrobky nominované na cenu BO BEDRE a Bolig Magazine's Design Favorites 2024. Design Favorites je dánske ocenenie za interiérový dizajn, ktoré oceňuje to najlepšie v oblasti bytových doplnkov.

BO BEDRE a Bolig Magazine's Design Favorites sú v centre pozornosti so zameraním na dizajn v rôznych kategóriách v rozsiahlom vesmíre a platformách BO BEDRE a Bolig Magazine. Tento exkluzívny vesmír pre domácnosť a interiér oslavuje najlepšie bytové doplnky prostredníctvom vzrušujúceho výberového procesu. Víťazov vyberá nielen odborná porota, ale aj samotní čitatelia prostredníctvom hlasovania.

Porotu tvoria Helle Blok, šéfredaktorka časopisu Bolig Magasinet, Julie Löwenstein, štylistka časopisu Bolig Magasinet, a Erik Rimmer, šéfredaktor časopisu BO BEDRE, ktorí nominovali najvýraznejšie návrhy v rôznych kategóriách. Konečné slovo však majú čitatelia, ktorí rozhodnú, ktoré výrobky si zaslúžia víťazstvo.

Kategórie boli starostlivo určené a vybrané porotou tak, aby odrážali šírku dánskeho interiéru a dizajnu. Hlasovaním za svojich favoritov máte zároveň šancu vyhrať darčekové karty v celkovej hodnote 25 000 dánskych korún, čo vám dáva príležitosť vylepšiť si vlastný domov inšpiráciou z najlepšej škandinávskej architektúry, dizajnu a interiérového dizajnu.

V rámci bytových doplnkov existuje množstvo rôznych kategórií a medzi nominovanými môžeme predstaviť perlovú-stenovú-lampu-chróm v kategórii nástenných svietidiel, Infinite Table Lamp Black v kategórii stolové lampy a Mist Portable Table Lamp Black v kategórii prenosné lampy. Všetky tri výrobky pochádzajú od dánskej značky NOLA, ktorá sa špecializuje na osvetľovacie výrobky vychádzajúce z tradície škandinávskeho dizajnu so zameraním na jednoduchosť, funkčnosť a estetiku. Súťaž BO BEDRE and Bolig Magazine's Design Favorites je oslavou rozmanitosti a kvality dánskych bytových doplnkov a víťazi predstavujú to najlepšie z najlepšieho v modernom dizajne.