Louis Poulsen predstavuje - PH 2/1 Prenosné stolové lampy

6. maijs 2024
Louis Poulsen predstavuje - PH 2/1 Prenosné stolové lampy
Spoločnosť Louis Poulsen predstavuje najnovší prírastok do svojej ikonickej kolekcie osvetlenia v podobe inovatívnej prenosnej stolovej lampy PH 2/1, ktorá je modernou interpretáciou nadčasového dizajnu Poula Henningsena. Táto prenosná lampa vychádza z jedinečného systému troch tienidiel z roku 1926, ktorý je známy svojím mäkkým, neoslňujúcim svetlom, a ponúka všestrannosť a štýl v jednom elegantnom balení.

Na rozdiel od svojich predchodcov má prenosná stolová lampa PH 2/1 moderný nádych vďaka svojej prenosnej funkčnosti, ktorá používateľom umožňuje umiestniť ju kdekoľvek bez obmedzení v podobe káblov alebo zástrčkových pripojení. Táto lampa, ktorá je k dispozícii v dvoch sofistikovaných povrchových úpravách, Mosadzne pokovovaná a Vysoko lesklý chrómovaný povrch, sa bez problémov začlení do akéhokoľvek štýlu interiéru a ponúka jemnú eleganciu.

Okrem štýlového vzhľadu ponúka prenosná stolová lampa PH 2/1 aj pokročilé funkcie vrátane jedinečnej funkcie "Dim to Warm", ktorá umožňuje nastaviť jas a teplotu farieb od 1800 do 2700 kelvinov. Vďaka tomu si ľahko vytvoríte útulnú atmosféru, ktorá je ideálna pre každú príležitosť.

Vďaka stupňu krytia IP44 je táto lampa vhodná aj na vonkajšie použitie, takže si môžete vychutnať jemné osvetlenie na terase alebo v záhrade počas teplých letných večerov. A vďaka dlhej výdrži batérie až 120 hodín pri 5 % jase vám toto svietidlo dáva slobodu užívať si svetlo bez obáv.

Prenosné svietidlo PH 2/1 je nielen praktickým riešením osvetlenia, ale aj umeleckým dielom samým o sebe, ktoré svojím nadčasovým dizajnom a inovatívnymi funkciami obohatí každý interiér.

Prezrite si obe prenosné stolové lampy PH 2/1 tu