KDLN ponúka funkčné osvetlenie a štýlovú estetiku s novou sériou závesných svietidiel "Motus

18. marts 2024
KDLN ponúka funkčné osvetlenie a štýlovú estetiku s novou sériou závesných svietidiel "Motus
Štýl charakterizuje každú časť nádhernej novej série závesných svietidiel od talianskej dizajnérskej značky KDLN. Kolekcia svietidiel je dielom medzinárodného dizajnérskeho štúdia Shulab, ktoré je zodpovedné za širokú škálu uznávaných návrhov pre renomované dizajnérske značky. Pozrite si viac ich nádherných výtvorov zde.

Príznačné je, že táto konkrétna séria príveskov je pomenovaná podľa latinského slova pre pohyb: Motus. Je to vďaka flexibilnej konštrukcii svietidiel, ktorá umožňuje nastavenie výšky a zároveň úspešne integruje túto praktickú funkciu do vizuálnej estetiky svietidla. Na ráme sa nachádza tlačidlo, ktoré možno použiť na tento účel. Podržte tlačidlo a zatlačte lampu nahor alebo potiahnite slučku pod tienidlom, podľa toho, či chcete nastaviť tienidlo nahor alebo nadol. Keď je lampa v požadovanej výške, tlačidlo opäť uvoľnite. Samotný rám je vyrobený z kovu, ktorý je farebne potiahnutý a je k dispozícii v bielej, čiernej a červenej farbe. Rám klesá vertikálne, čím vytvára ilúziu pretínania samotného tienidla. Štíhla vertikálna línia zároveň tvorí zaujímavý kontrast k objemnému tienidlu, čím vytvára tvarovo zaujímavý celok, ktorý z lampy robí umelecké dielo samo o sebe.

Samotné tienidlo je vyrobené z opálového skla fúkaného ústami, čo mu dodáva štýlovú estetiku. Po zapnutí sa celé tienidlo rozsvieti v krásnej atmosférickej žiari. Zdrojom svetla za ním je zabudovaný modul LED, ktorý vyžaruje pomerne jasné svetlo s príjemnou teplou bielou farebnou teplotou. Biele odtiene tienidla zabezpečujú, že svetlo môže efektívne a bez námahy uniknúť, zatiaľ čo matný, nepriehľadný povrch vyrovnáva svetlo, takže môže svietiť dokonale rovnomerne do všetkých strán v krásnom celoplošnom svetle. Vďaka fázovému stmievaču si budete môcť nastaviť aj intenzitu svetla, čím sa vám so svietidlom Motus otvoria ešte väčšie možnosti.

Pozrite si celú krásnu sériu Motus priamo tu