Nové kolekcie bezdrôtového osvetlenia od spoločnosti LOOM Design prinášajú väčšiu flexibilitu a autonómiu osvetlenia

11. marts 2024
Nové kolekcie bezdrôtového osvetlenia od spoločnosti LOOM Design prinášajú väčšiu flexibilitu a autonómiu osvetlenia
Štýlová jednoduchosť a funkčný dizajn je presne to, čo charakterizuje všetky výtvory značky LOOM Design, ktorú vlastní spoločnosť Lampefeber, ktorá už viac ako 30 rokov dováža a predáva dizajnové svietidlá v celej Škandinávii - súkromným aj firemným zákazníkom. Výrazným príkladom skúseností spoločnosti LOOM Design v oblasti kombinovania jednoduchosti tvaru s univerzálnosťou funkcie sú dve nové kolekcie osvetlenia Sia a Modi Micro Portable Table Lamp. Obe kolekcie sú bezdrôtovo navrhnuté a vybavené zabudovaným LED svetelným zdrojom a dobíjacou batériou, takže nie sú obmedzené na jednu miestnosť, ale možno ich prenášať a užívať si ich kdekoľvek v dome alebo dokonca vziať so sebou na cesty. Dizajn svietidiel Sia aj Modi je nádherne jednoduchý: obe svietidlá majú minimalistický dizajn a dodávajú sa v jemnej farebnej škále, vďaka ktorej sa ľahko hodia do rôznych interiérov. Obe svietidlá majú tiež zabudovanú funkciu stmievania, ktorá umožňuje nastaviť a prispôsobiť jas, takže môžu poskytovať vhodné osvetlenie na rôzne účely a príležitosti v každom dennom aj nočnom čase.

Bodové svietidlá Sia click možno kombinovať s niekoľkými rôznymi typmi podstavcov a vytvoriť si tak vlastné stolové, podlahové alebo nástenné svietidlo. Bodové svietidlo je k podstavcu pripojené pomocou magnetov, vďaka čomu sa dá ľahko pripevniť a odpojiť. Bodové svetlá a rôzne podstavce sa farebne a štýlovo zhodujú. To poskytuje dokonalý základ pre flexibilné a všestranné osvetlenie vo vašom interiéri. Pozrite si celý sortiment Sia tu.

Modi sa môže pochváliť úžasne vysokým stupňom ochrany (IP65), vďaka čomu je vhodný na vonkajšie použitie. Svietidlo možno nabíjať prostredníctvom zástrčky USB aj prostredníctvom nabíjacej stanice, ktorá umožňuje nabíjať viac svietidiel naraz. Nabíjačky sa predávajú samostatne. Pozrite si celý sortiment a náhradné diely tu.