Solárna stolová lampa Else od spoločnosti Paulmann - dokonalá kombinácia funkčnosti a dizajnu

6. jūlijs 2024
Solárna stolová lampa Else od spoločnosti Paulmann - dokonalá kombinácia funkčnosti a dizajnu
Sme hrdí na to, že vám môžeme predstaviť jeden z najnovších a najinteligentnejších dizajnov v obchode: Solárnu stolnú lampu Else! Táto jedinečná stolová lampa je elegantným a flexibilným riešením na osvetlenie interiéru aj exteriéru. Stolná lampa Else, ktorá kombinuje modernú technológiu so štýlovým dizajnom, vám poskytuje celý rad výhod a funkcií, vďaka ktorým je nepostrádateľná v každej domácnosti.

Solárna stolová lampa Else vytvorená z bieleho hliníka je ľahká a zároveň robustná, so skromnou hmotnosťou a výškou sa lampa dokonale hodí na akýkoľvek povrch, či už v obývacej izbe, spálni alebo na terase.

Jednou z najväčších výhod lampy Else je jej flexibilita. Lampa je napájaná z batérie a možno ju nabíjať pomocou solárnych článkov alebo pomocou kábla USB-C, čo znamená, že nie je závislá od káblov ani zásuviek. To vám dáva jedinečnú možnosť umiestniť ju presne tam, kde potrebujete svetlo - od útulného kútika v obývačke až po vonkajšie večere na terase počas teplého letného večera.

Lampa má stupeň krytia IP44, vďaka čomu je vhodná do vlhkých priestorov a zaručuje, že odolá striekajúcej vode zo všetkých strán. Vďaka tomu je lampa Else ideálnym riešením osvetlenia v interiéri aj exteriéri, kde dokáže vytvoriť teplú a príjemnú atmosféru so svojimi 2700 kelvinmi a 250 lúmenmi.

Vďaka zabudovanému svetelnému zdroju LED, ktorý má životnosť 30 000 hodín, získate dlhotrvajúce a energeticky úsporné osvetlenie. Else je tiež vybavená funkciou stmievania, takže si môžete ľahko nastaviť jas podľa potreby a vytvoriť tak tú správnu atmosféru. Lampa je k dispozícii aj v modernej čiernej a elegantnej bielej farbe, takže si môžete slobodne vybrať model, ktorý najlepšie ladí s vaším interiérom!

Spoločnosť Paulmann vám tiež poskytuje pokojnú myseľ so zárukou 5 rokov, čím zdôrazňuje svoju dôveru v kvalitu a trvanlivosť výrobku.

Či už chcete osvetliť svoj domov alebo si užiť atmosférický večer vonku, solárna stolová lampa Else od Paulmann je ideálnou voľbou. Kombinácia funkčnosti, flexibility a štýlu z nej robí investíciu, ktorá bude váš domov skrášľovať dlhé roky.

Pozrite si obe krásne solárne stolové lampy Else tu