Úžasné spojenie škandinávskych vzorov s klasickými prvkami - vitajte v obchode Bloomingville!

24. jūnijs 2024
Úžasné spojenie škandinávskych vzorov s klasickými prvkami - vitajte v obchode Bloomingville!
Sme radi, že môžeme do nášho internetového obchodu pridať množstvo krásnych dizajnových svietidiel od dánskej spoločnosti Bloomingville. Pútavé lampy a bytové doplnky tejto dizajnérskej značky si v priebehu rokov našli cestu do mnohých domácností, pretože sa stávajú čoraz populárnejšími. Spoločnosť Bloomingville bola založená v roku 2000 a jej hnacím motorom je silná fascinácia severským dizajnom a životným štýlom, ktorá sa prejavuje v kolekcii elegantných dizajnov za kolekciou.

Súčasný škandinávsky dizajn s klasickým nádychom


Dizajn značky Bloomingville je okamžite rozpoznateľný vďaka úspešnému spojeniu moderného severského štýlu, detailných siluet a minimalistických foriem s klasickými líniami, nadčasovými farebnými kombináciami a elegantným švihom, ktorý charakterizuje tradičné dizajnové remeslo v krásnom svete dizajnu svietidiel. Zároveň značka ponúka aj množstvo bohémsky inšpirovaných návrhov vrátane mnohých pletených návrhov lámp vyhotovených v uvoľnenejšom, prirodzenom štýle, ktorý pomáha zútulniť obývaciu izbu.

Inšpiratívne doplnky k starým obľúbeným modelom


Keď spoločnosť Bloomingville v roku 2014 získala spoločnosť Regent Holding, značka sa rozšírila a vytvorila veľa nových možností na doplnenie repertoáru štýlových dizajnov. Bloomingville sa teraz stala domom s viacerými značkami vrátane kreatívnej kolekcie, ktorá bola uvedená na trh v roku 2018. Táto nová línia sa zameriava na nápadité a inovatívne dizajny, ktoré kreatívne obmieňajú bežné interiérové lampy. S toľkými možnosťami ponúka Bloomingville dizajny pre každý vkus a každý interiér.

Pozrite si celý sortiment svietidiel Bloomingville tu