Dizajnové osvetlenie v každej miestnosti s novou prenosnou verziou stolovej lampy Baroni

30. maijs 2024
Dizajnové osvetlenie v každej miestnosti s novou prenosnou verziou stolovej lampy Baroni
Krásne a štýlové osvetlenie by sa nemalo obmedzovať len na jednu miestnosť. To bola myšlienka nového prírastku do série Baroni, prenosnej stolnej lampy Baroni, ktorá sa vďaka bezdrôtovému dizajnu, vodoodolnému svietidlu a svetelnému zdroju napájanému z batérie môže používať v nespočetných priestoroch a kontextoch. Lampa je výsledkom plodnej spolupráce medzi dánskym dizajnérom Michaelom Waltersdorffom a výrobcom osvetlenia Halo Design. Waltersdorff už dlhšie spolupracuje s Halo Design na tvorbe krásnych modelov svietidiel s moderným výrazom a škandinávskym minimalizmom, ktorý je jeho vzorom. Ak ste zvedaví na ďalšie Waltersdorffove výtvory pre spoločnosť Halo Design, nájdete ich priamo tu.

Vďaka stupňu krytia IP44 možno Baroni Portable používať aj vonku na balkónoch a terasách alebo vo vlhkých miestnostiach, napríklad v okennom výklenku v kúpeľni alebo v pivnici. Lampa má zabudovanú funkciu stmievania, ktorá umožňuje nastaviť jas tak, aby poskytovala správne svetlo pre každú dobu a príležitosť, a výdrž batérie 8 až 16 hodín v závislosti od zvoleného jasu.

Stolná lampa je súčasťou celej kolekcie, preto je tento krásny dizajn k dispozícii ako stolná lampa (klasická alebo bezdrôtová), stropná lampa, stojacia lampa a závesná lampa v rôznych veľkostiach a farbách, takže si môžete zaobstarať ten správny model pre svoje špecifické potreby a štýl. Spoločným znakom všetkých svietidiel v sérii je krásne tienidlo z opálového skla a jedinečné detaily z brúseného kovu, ktoré svietidlám dodávajú klasický a nadčasový vzhľad, ktorý bude vášmu interiéru vyhovovať po celé generácie.   Vysokokvalitné tienidlo z opálového skla navyše poskytuje rozptýlené, príjemné a neoslňujúce svetlo, takže s lampou Baroni si môžete byť istí efektívnym a dekoratívnym osvetlením. Celý sortiment Baroni nájdete tu