Ocenená prenosná lampa od spoločnosti Frandsen - Grasp spája dánsky dizajn a modernú funkčnosť

15. jūnijs 2024
Ocenená prenosná lampa od spoločnosti Frandsen - Grasp spája dánsky dizajn a modernú funkčnosť
Zažite dokonalú kombináciu dánskeho dizajnu a modernej funkčnosti s prenosnou stolnou a stojacou lampou Grasp, ktorú navrhol Thomas Albertsen pre Frandsen. Grasp je všestranná lampa, ktorá zaujme svojím elegantným vzhľadom aj praktickosťou. Vďaka ergonomickému dizajnu sa dá ľahko uchopiť a premiestňovať podľa potreby, čo zodpovedá názvu "Grasp".

Svietidlá Grasp sú navrhnuté tak, aby boli ideálnym riešením osvetlenia kdekoľvek vo vašej domácnosti a v jej okolí. Je to nielen vynikajúca stolová lampa, ale vyzerá skvele aj na parapete alebo ako nočná lampa. Vďaka svojej univerzálnosti sa dá použiť kdekoľvek v interiéri aj exteriéri a jej schopnosť prispôsobiť sa rôznym prostrediam a potrebám z nej robí nepostrádateľný prvok moderného interiéru.

Jednou z najvýznamnejších vlastností svietidla Grasp je vymeniteľný LED zdroj svetla Frandsen ONE, ktorý je prvý svojho druhu. Táto inovatívna technológia zaručuje, že svietidlo vždy poskytuje optimálne osvetlenie, pričom je energeticky účinné, šetrné k životnému prostrediu a ľahko sa s ním manipuluje. Dizajn svietidla Grasp je k dispozícii aj v niekoľkých elegantných farebných variantoch vrátane matnej bielej, matnej čiernej, matnej červenej, matnej petrolejovej a masívnej mosadze, čo vám umožní vybrať si variant, ktorý dokonale vyhovuje vášmu osobnému štýlu a potrebám interiéru.

Lampa Grasp sa dodáva aj v dvoch výškach, 47 cm a 72 cm, čo ešte viac zdôrazňuje jej všestrannosť a funkčnosť. Vďaka robustnej konštrukcii a vyhotoveniu odolnému voči poveternostným vplyvom je lampa Grasp ideálnym riešením na použitie v interiéri aj exteriéri, takže si jej štýlové osvetlenie môžete vychutnať kdekoľvek. S lampou Grasp nezískate len lampu, ale kus histórie dánskeho dizajnu, ktorý v sebe spája krásu, inováciu a praktickosť. Nech ju umiestnite kamkoľvek, lampa Grasp dodá vášmu priestoru nádych elegancie a sofistikovanosti.

Preto nie je prekvapením, že tento inovatívny dizajn získal ocenenie BO BEDRE Design Favorites 2024 za najlepšiu prenosnú lampu. Toto prestížne ocenenie je uznaním výnimočného dizajnu a funkčnosti lampy Grasp, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre každého, kto si pri riešení osvetlenia cení kvalitu a estetiku.

Pozrite si všetky prenosné svietidlá Grasp od spoločnosti Frandsen tu