Zažite slobodu s bezdrôtovým zázrakom Bon Jour Unplugged od spoločnosti Flos!

25. maijs 2024
Zažite slobodu s bezdrôtovým zázrakom Bon Jour Unplugged od spoločnosti Flos!
Bon Jour Unplugged je bezdrôtová verzia ikonickej kolekcie svietidiel, ktorú navrhol Philippe Starck pre Flos. Táto lampa je nielen štýlová a ľahká, ale aj technologicky vyspelá vďaka prelomovej technológii Edge Lighting, ktorá zabezpečuje rovnomerné a pohodlné rozloženie svetla.

Predstavte si lampu, ktorá vás sprevádza počas celého dňa - od prvého ranného svetla až po uvoľnenú atmosféru večera. Bon Jour Unplugged je vaším stálym spoločníkom, či už pracujete za stolom, uvelebujete sa v obývačke alebo si užívate letný večer na terase. Táto všestranná lampa je navrhnutá tak, aby sa prispôsobila vašim potrebám a okoliu, vďaka čomu je nepostrádateľná v každej situácii.

Dodávaná nabíjačka umožňuje lampu plne nabiť už za tri hodiny, takže si môžete rýchlo opäť užívať jej svetlo. Pri maximálnom jase dokáže lampa svietiť pôsobivých šesť hodín, takže je ideálna na krátkodobé aj dlhodobé situácie. Pomocou intuitívneho optického stmievača na základni lampy môžete ľahko nastaviť jas od 10 % do 100 % a vybrať si medzi štyrmi rôznymi intenzitami. Vďaka tomu si môžete vytvoriť dokonalé osvetlenie pre každú príležitosť, či už ide o jasné svetlo na čítanie alebo jemné svetlo na relaxáciu.

Lampa Bon Jour Unplugged je vybavená moderným rozhraním MicroUSB-C, ktoré zabezpečuje bezdrôtovú prevádzku s výdržou batérie od 6 do 24 hodín v závislosti od jasu. Vďaka tomu je nielen pohodlná, ale aj flexibilná, takže si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek do domácnosti alebo aj von. Lampa a jej príslušenstvo sú k dispozícii v rôznych povrchových úpravách a farbách, takže si môžete vytvoriť lampu, ktorá odráža váš osobný štýl a dokonale sa hodí do rôznych miestností a nálad vo vašej domácnosti. Pridaním ďalších koruniek môžete ľahko zmeniť vzhľad lampy a vytvoriť novú atmosféru, ktorá zodpovedá vašej nálade a štýlu interiéru.

Bon Jour Unplugged nie je len lampa - je to vzácny malý priateľ, ktorý do vášho života prináša svetlo a eleganciu. Táto lampa, ktorú so starostlivosťou a precíznosťou navrhol svetoznámy dizajnér Philippe Starck, zaručuje vysokú kvalitu aj estetickú krásu. Rozjasnite svoj každodenný život s lampou Bon Jour Unplugged, v ktorej sa elegancia snúbi s funkčnosťou, a vyskúšajte, aký rozdiel je mať lampu, ktorá je rovnako krásna ako praktická.

Pozrite si všetky lampy Bon Jour Unplugged od spoločnosti Flos tu

Pôvodný text od spoločnosti FLOS v článku FLOS STORIES