Štýl a funkčnosť pre každú miestnosť - objavte nástenné svietidlo Poudrier od spoločnosti DCW!

18. maijs 2024
Štýl a funkčnosť pre každú miestnosť - objavte nástenné svietidlo Poudrier od spoločnosti DCW!
Vďaka elegantnému spojeniu funkčnosti a estetiky si nové nástenné svietidlo Poudrier vydobylo svoje miesto ako nepostrádateľný dekoračný prvok v každej domácnosti. Francúzskemu dizajnérovi Philippovi Nigrovi, inšpirovanému klasickou pudrenkou, sa podarilo vytvoriť svietidlo, z ktorého vyžaruje pohoda a štýl a ktoré nepochybne pozdvihne váš interiér na úplne novú úroveň.

Lampa Poudrier je viac než len zdroj svetla, je to jedinečný zážitok sám o sebe vďaka takmer očarujúcemu mechanizmu otvárania a zatvárania, ktorý z lampy robí mimoriadne fascinujúci objekt. Okrem toho zabudovaná technológia LED zaručuje príjemné a mäkké svetlo, ktoré je ideálne na vytvorenie relaxačnej atmosféry v každej miestnosti. Hrubá sklenená doska tu rovnomerne šíri svetlo po celej miestnosti, zatiaľ čo leštené mosadzné veko slúži ako nastaviteľná odrazová plocha. Tento jedinečný zatvárací mechanizmus okrem toho, že je estetický, umožňuje používateľovi regulovať intenzitu svetla ručným otváraním alebo zatváraním veka.

Vďaka stupňu krytia IP44 je svietidlo Poudrier vhodné do kúpeľne alebo iných vlhkých priestorov, ale vďaka svojmu všestrannému dizajnu je ideálne aj do obývacích izieb, spální, predsiení alebo chodieb, kde slúži ako praktický zdroj osvetlenia, ako aj ako dekoratívny prvok, ktorý priťahuje pozornosť a obdiv. Okrem toho žiarivá mosadzná farba a zrkadlový interiér dodajú každému priestoru, ktorý zdobí, nádych elegancie, tepla a útulnosti.

Poudrier je viac než len lampa; je to výrazný kúsok, ktorý dodá každej miestnosti štýl aj funkciu. Jedinečným a elegantným spôsobom spája vintage inšpiráciu s modernou technológiou. Či už ide o rannú rutinu v kúpeľni alebo vítanie hostí na chodbe, Poudrier je dokonalou voľbou pre tých, ktorí chcú spojiť štýl s praktickým osvetlením.

Pozrite si nádherné nástenné svietidlo Poudrier v mosadznej farbe od spoločnosti DCW tu