Louis Poulsen oslavuje 150. výročie jedinečnou špeciálnou kolekciou!

8. marts 2024
Louis Poulsen oslavuje 150. výročie jedinečnou špeciálnou kolekciou!
S potešením vám oznamujeme najnovšie exkluzívne prírastky do pôsobivej kolekcie jedinečných dizajnových ikon spoločnosti Louis Poulsen. Pri príležitosti 150. výročia založenia dizajnérskeho domu uviedli na trh štyri nové špeciálne edície svetoznámych klasík z ich sortimentu.

Výročná kolekcia zahŕňa prívesok PH Artichoke vo veľkostiach Ø480 a Ø600 a PH 5 prívesok od Poula Henningsena a AJ Mini stolová lampa od Arne Jacobsen.

Všetky jubilejné verzie sa dodávajú v úžasnej farebnej kombinácii matná biela/bledá ruža, ktorú nádherne dopĺňajú jedinečné detaily z leštenej mosadze, na ktorých sa časom vytvorí krásna patina, ktorá dodáva lampám jedinečný charakter. Navyše teplé kovové tóny dodajú vášmu interiéru krásny vintage nádych, ktorý zároveň zvýši estetickú hodnotu svietidiel vo vašom interiéri.

Matná biela dodáva miestnosti nádych sviežosti a svetla, zatiaľ čo bledá ruža ju jemne objíme svojím jemným a upokojujúcim odtieňom. Súlad medzi odtieňmi vytvára významový rozmer miestnosti, ako aj jemnú eleganciu a hrejivý pocit, ktorý nabáda k uvoľneniu a pohode. Matná biela a bledá ružová sú viac než len farby, sú vyjadrením štýlu a charakteru, ktorý dodá vášmu domovu nadčasový a sofistikovaný vzhľad.

Ak chcete jednu z exkluzívnych jubilejných lámp, nečakajte príliš dlho - k dispozícii sú len v roku 2024 a v limitovanej zásielke. PH Artichoke je k dispozícii len 300 kusov v oboch veľkostiach s individuálnym číslom vygravírovaným na 5. liste spolu s jedinečným logom výročia.

Ozdobte svoj domov jedinečnou dánskou dizajnovou ikonou s dobrým príbehom v znamenitom remeselnom spracovaní!

Pozrite si ďalšie jedinečné lampy od spoločnosti Louis Poulsen tu