Nová prenosná séria od spoločnosti Markslöjd sa hodí do všetkých miestností a na všetky príležitosti

14. marts 2024
Nová prenosná séria od spoločnosti Markslöjd sa hodí do všetkých miestností a na všetky príležitosti
Švédsky výrobca osvetlenia Markslöjd je známy a uznávaný tým, že spája svoju nadčasovú škandinávsku estetiku dizajnu s vysokou kvalitou a pokročilou technológiou, aby poskytol optimálny zážitok z osvetlenia, ktorý poteší a prinesie úžitok každý deň. Ďalším príkladom odborných znalostí spoločnosti Markslöjd v oblasti kombinácie formy a funkcie je nová séria stolových lámp Filo, ktorú tvoria prenosné svietidlá v niekoľkých krásnych farebných variantoch. Všetky svietidlá sú jednofarebné a udržiavané v neutrálnom farebnom tóne, ktorý krásne podčiarkuje ich moderný a minimalistický výraz. Krásnu jednoduchosť má aj tvar s okrúhlou základňou, štíhlym rúrkovým rámom a valcovým tienidlom s presne rovnakým priemerom ako základňa. Vďaka tomu má lampa elegantný a štýlový profil, ktorý sa mimoriadne dobre hodí do interiérov inšpirovaných škandinávskymi a severskými štýlmi.

Keďže lampa Filo je bezdrôtovo navrhnutá, môžete si ju vziať so sebou, takže si jej praktické osvetlenie môžete užívať vo viacerých miestnostiach naraz. Lampa má stupeň krytia IP44, vďaka čomu je vhodná na použitie v interiéri aj exteriéri. Filo si preto môžete ľahko vziať von na terasu a balkón alebo na piknik. Lampa sa dodáva s káblom USB-C na nabíjanie zabudovanej batérie, ktorá napája integrovaný modul LED. Keď je lampa zapnutá, svetlo svieti primárne smerom nadol v priamom svetle. Keďže je však vrchná časť tienidla potiahnutá matnou doskou, svetlo svieti aj von v mäkkom uplight, ktorý krásne dopĺňa primárne osvetlenie.

Svietidlo sa ovláda dotykovým tlačidlom v hornej časti tienidla. To má aj funkciu stmievania, ktorá umožňuje nastaviť a prispôsobiť jas, takže máte k dispozícii správne osvetlenie, ktoré vyhovuje každej vašej potrebe. Po siedmich hodinách nabíjania je batéria plná a na najvyššom nastavení jasu môže svietiť osem hodín a na nastaveniach stlmenia ešte dlhšie.

Pozrite si celý praktický prenosný rad tu.