Vylepšite svoj interiér krásnymi vzormi zo série Strand od spoločnosti Muuto - teraz ako stolová lampa!

26. februāris 2024
Vylepšite svoj interiér krásnymi vzormi zo série Strand od spoločnosti Muuto - teraz ako stolová lampa!
Závesné svietidlá z kolekcie Strand vyvažujú dokonalú harmóniu medzi ľahkosťou a hmotnosťou. Pôvabný, vznášajúci sa vzhľad, ktorý svetlám dodáva jedinečný vzhľad - dosiahnutý krásnym bielym povrchom, objemným dizajnom a neviditeľnými závesnými šnúrami - je elegantne vyvážený ich stĺpovou štruktúrou. Teraz je však estetický závesný prvok k dispozícii aj ako stolová lampa v rovnakom krásnom dizajne.

Majster tohto krásneho výtvoru, dizajnér Benjamin Hubert, zámerne zakomponoval do dizajnu lampy asociácie s mrakmi na oblohe. Tenký, odolný hodvábny papier, ktorý tvorí tienidlo, je pevne natiahnutý na oceľový rám so štíhlymi vzperami, čím vzniká zložitá a premyslená štruktúra, ktorá obklopuje zdroj svetla a zároveň pôsobí ako rozptyľovač. Priehľadný vzhľad umožňuje svetlu účinne prenikať cez materiál tienidla, filtruje ho a vytvára teplý, príjemný a predovšetkým jednotný vzhľad. "Stolová lampa Strand je skutočne hmatateľný a funkčný zdroj svetla s mäkkým osvetlením v celom tele, ktorý obohatí každý priestor o chuťovo príťažlivú, sochársku kvalitu."

Funkčnosť lampy sa prejavuje nielen v jej všestrannej kvalite svetla, ktorá sa hodí takmer do každej miestnosti, ale aj v integrovanej funkcii stmievania, ktorá umožňuje nastaviť jas podľa vašich potrieb a preferencií, čím poskytuje to správne osvetlenie pre každú príležitosť.

Stolová lampa Strand je k dispozícii aj ako závesná lampa v niekoľkých rôznych verziách. Nádherná rovnováha medzi ľahkosťou a ťažkosťou, štruktúra, výber materiálov, farba a celá koncepcia dizajnu sa opakuje vo všetkých svietidlách v rámci série, takže sa dajú ľahko kombinovať pre štýlový a ucelený výraz osvetlenia miestnosti.

Prezrite si stolnú lampu a zvyšok nádhernej kolekcie priamo tu.